Zoals u heeft kunnen lezen, is ons bedrijf ontstaan uit de ervaringen die opgedaan zijn door onze eigenaar in ruim 12 jaar top management in computer groothandel internationaal. Dus wij kunnen putten uit ruim 33 jaar ervaring met automatisering. Op verzoek, tegen een aantrekkelijk tarief, kan een computer op locatie geïnstalleerd worden. Ook kunt u door onze buitendienst technici uw netwerken laten installeren en kan Internet via het lokale netwerk voor een ieder beschikbaar gemaakt worden. Wij werken samen met AllRes (www.allres.nl) en Alteso (www.alteso.nl).

Wij ziijn zeer sterk in reparatie, onderhoud, virusverwijdering, datarecovery, datarescue etc. van uw bestaande computer. Wij hebben een kwalitatief zeer hoogstaande goed getrainde technische dienst. Waar uw computer binnen 2 a 3 werkdagen met een maximum van een week gerepareerd wordt volgens duidelijke afspraak en scherpe prijzen.

 

Wij maken deel uit van het Linksys Partner Program, Epson ontop dealer, Maxtor VIP dealer, Intel Product Intergrator, Logitech Partner, Hitachi hard drive Partner en authorized GigaByte reseller.
Onze techneuten zijn in het bezit van Microsoft, Cisco en ECDL certificaten. Onze buitendienst is in het bezit van V.C.A.
Verder zijn wij door het ECABO erkent als leerbedrijf conform de Wet Educatie en Beroepsonderwijs, artikel 7.2.10 lid 1.
Trainingen, opleidingen en bijscholing om onze kennis op een hoog niveau te houden is een onderdeel van onze bedrijfsvoering.
Verder houden wij de wetgeving scherp in de gaten en zorgen wij dat daar aan voldaan wordt of dat de aankomende regelgeving alvast bij ons ingevoerd wordt, zoals de Europese wetgeving aangaande ROHS en WEEE.


Zie hier de prijzen voor technische ondersteuning, support en verzend kosten.

Algemene Voorwaarden

Bij ons kunt u pinnen of contant. Wij leveren niets op rekening.