CITT Computers Support

Voor snelle service, ombouw, onderhoud, virusverwijdering, datarecovery, datarescue en of reparatie beschikt CITT Computers over een eigen goed uitgeruste technische dienst. Die direct all-round service kan verlenen zodat een eventuele technische storing snel en vakkundig wordt verholpen. Ook voor ondersteuning beschikken wij over vakbekwame specialisten. Zij verzorgen een gedegen advies en vertellen u desgewenst meer over bepaalde producten. De afdeling support van CITT Computers zorgt eveneens voor een vakkundige ondersteuning bij oriƫntatie, aanschaf en implementatie van de diverse netwerksystemen.

Een vraag aan onze support afdeling?

CITT Computers Garantie

Op al onze gebruikte onderdelen zit een jaar garantie op de hardware en verder de garantie die door de afzonderlijke fabrikanten gegeven wordt. Dit varieert van 1 tot 3 jaar. Op de meeste TFT schermen zit zelfs 3 jaar onsite door de fabrikant. De garantie wordt bij ons op locatie, in onze eigen technische dienst verleend.
Software problemen zijn nooit garantie. Zorg er altijd voor dat bij een aanlevering van reparatie u uw orginele software bijleverd.
Wilt u bij u thuis geholpen worden, bel dan of uw probleem wel bij u thuis te verhelpen is.
Als dat kan kunt u een afspraak maken met een van onze buitendienst medewerkers.
Houdt er wel rekening mee dat reparatie bij u thuis extra kosten met zich meebrengt.
Voor de juiste prijzen zie tabel die u op deze bladzijde kunt openen.

Zie hier de prijzen voor technische ondersteuning en support.

Offerte Aanvragen

Algemene Voorwaarden

Bij ons kunt u pinnen of contant. Wij leveren niets op rekening.